Voor financiële steun aan Oncologie onderzoek

Radboud Oncologie Fonds

Onderzoek helpt om minder kanker, meer genezing en een betere kwaliteit van leven voor patiënten met kanker en hun naasten te bereiken. In het Radboudumc werken wij hard aan een ideaal: een wereld waarin kanker niet langer bestaat. Helaas kunnen we steeds minder rekenen op subsidies vanuit de overheid en andere verstrekkers. Uw hulp is daarom van groot belang! Als iedereen in onze regio helpt om meer onderzoek naar kanker mogelijk te maken, dan zijn wij een stap dichterbij.

Samen tegen kanker! Het Radboud Oncologie Fonds is samen met partner KWF Kankerbestrijding opgericht om meer mensen in Oost-Nederland te betrekken in de strijd tegen kanker. Op deze wijze hopen wij meer geld in te zamelen voor innovatie in patiëntenzorg, onderzoek en onderwijs in het Radboudumc Centrum voor Oncologie.

Uw hulp maakt verschil.

Wilt u meer informatie over hoe u een financiële bijdrage kunt leveren? Ga naar de website van het Radboud Oncologie Fonds. Hebt u specifieke vragen over donaties, neem dan contact op met Petra van Soest: T 024 366 83 28.

Radboud UMC Oncologie Fonds

 

AYA stichting

AYA staat voor Adolescents and Young Adults. Jongeren en jongvolwassenen met kanker vallen vaak tussen wal en schip. Het is moeilijk om antwoord te krijgen op vragen waar deze groep specifiek mee zit: vragen op het gebied van studie, relaties, werk, zelfstandig wonen en het krijgen van kinderen. Samen met de afdelingen Medische Psychologie en Orthopedie, heeft Medische Oncologie de Radboud AYA Stichting opgericht.

Wilt u dit onderzoek steunen? Maak dan uw gift over op bankrekening NL74 ABNA 0526 5750 77 op naam van Radboud AYA Stichting onder vermelding uw adres, postcode en telefoonnummer.

Radboud UMC Oncologie Fonds